Bejelentő rendszer

Hibabejelentések megtétele


 

Bejelentés

Városüzemeltetés

Közvilágítás, útjavítás,
parkgondozás, síktalanítás

9200 Mosonmagyaróvár,
Barátság út 1/B.
Telefon: (96) 577 490

Városüzemeltetés ügyelet
Telefon: +36 30 495 1166

Cégvezetés

9200 Mosonmagyaróvár,
Szt. István király út 25.
Telefon: (96) 579 587
 

Parkolási Csoport

Parkoló bérletek,
parkolási ügyek

9200 Mosonmagyaróvár, Vízpart u. 2/b

Telefon/fax: (96) 820 023

Parkolási csoport nyitva tartása:

Hétfő 13:00 - 15:00
Kedd, Szerda 09:00 - 11:00
13:00 - 15:00
Csütörtök 13:00 - 15:00
Péntek 09:00 - 12:00

Információk a parkolási ügyekről itt

Temető nyitvatartás

Nyári nyitvatartás:
április 1-től november 3-ig
7:00 – 20:00

Téli nyitvatartás:
november 3-tól február 28-ig
7:30 – 17:00

március 1-től március 31-ig
7:30 - 18:00

 2022-ben a 2012-ben megváltott urnafülkék,
valamint az 1997-ban betemetett sírhelyek járnak le.

Köszöntjük a mosonmagyaróvári Városüzemeltető és Fenntartó Kft webhelyén. Az oldalon történő regisztrációval és a Webhely által nyújtott szolgáltatások használatával egyezség jön létre Ön (a továbbiakban: Felhasználó) és az oldal üzemeltetője (a továbbiakban: Üzemeltető) között. Felhasználó regisztrációjával elfogadja az alábbi feltételeket. Felhasználó figyelemmel kíséri ezt az oldalt (Használati feltételek), hogy értesüljön az esetleges módosításokról. Üzemeltető fenntartja a jogot az alábbi feltételek bármikori megváltoztatására. A változtatások ezen az oldalon való megjelenéskor lépnek életbe.

Tagi alkalmasság

A Városüzemeltető és Fenntató Kft weblapja által nyújtott egyes szolgáltatások igénybevétele regisztrációhoz kötött. A regisztráció megtörténtével a felhasználó elfogadja (jelen) Használati Feltételeket. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy megtagadja vagy felfüggessze bármely természetes vagy jogi személlyel létrejött egyezségét, ezáltal az adott regisztrációs fiókot.

Felhasználói fiók

A regisztrálás során, a felhasználói fiók létrehozásakor felhasználó valós és teljes adatokat ad meg, illetve azokat változás esetén aktualizálja. Felhasználó biztosítja, hogy a fiókjához kapcsolódó jelszót nem adja tovább harmadik személyhez. A felhasználó elfogadja, hogy az oldalon általa önkéntesen megadott valamennyi adat nyilvános, az oldalon regisztrált tagok számára elérhető. Az üzemeltető vállalja, hogy ezeket az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, a biztonságos adatvédelemre nagy hangsúlyt helyez (ld. Adatvédelmi nyilatkozat). Az adatok valódiságáért a felhasználó felel.

Jogi nyilatkozat

Az oldal tartalmazhat más webhelyekre vagy egyéb forrásokra mutató hivatkozásokat. A weblap üzemeltetője nem felelős az adott webhelyek illetve források elérhetőségéért, helyességükért, tartalmukért, az ott megjelenő hirdetésekért, vagy a webhelyeken elhelyezett termékekért. Az üzemeltető fenntartja a jogot az oldalon elhelyezett bármilyen URL-cím figyelmeztetés és értesítés nélküli eltávolítására.

Regisztrációjával felhasználó elfogadja, hogy az üzemeltető engedélye nélkül nem használ semmilyen robotot az oldal tartalmához való hozzáféréshez. Beleegyezik továbbá abba, hogy (a) nem tesz semmi olyat, ami indokolatlanul nagy terhet ró a webhely infrastruktúrájára (szerverére); (b) nem másol, módosít, vagy hoz nyilvánosságra semmilyen tartalmat (kivétel ez alól, amit a felhasználó saját maga helyezett el a weblapon), nem készít származékos munkát a weblapon közzétett tartalomból a weblap üzemeltetőjének írásbeli engedélye nélkül; (c) nem akadályozza vagy nem kísérli meg megakadályozni semmilyen módon az oldal megfelelő működését vagy az oldalon végrehajtható bármilyen tevékenységet; és (d) nem kerül meg semmilyen szabályt, amelyet üzemeltető annak érdekében állított fel, hogy az oldal egyes részeihez korlátozott (regisztrációhoz kötött) hozzáférést biztosíthasson.

Felhasználói tartalom

Bármilyen, az oldalon a Felhasználó által elhelyezett tartalomért az adott felhasználó a felelős. A Felhasználó a tartalom elhelyezésével elfogadja, hogy az általa elhelyezett tartalom (1) nem sért semmilyen szerzői jogot, védjegyet, üzleti titkot, személyiségi jogot; (2) nem ütközik törvénybe; (3) nem obszcén, pornográf, rágalmazó, nem tartalmaz vallási, etnikai és politikai megnyilvánulást; (4) nem tartalmaz hamis vagy valótlan állítást a felhasználóról vagy harmadik személyről; (5) nem tartalmaz semmilyen vírust vagy más programot, melyek célja valamely rendszer vagy adat megsemmisítése, károsítása vagy illetéktelen megszerzése; (6) nem vonatkozhat weboldal hirdetésére.