Mosonmagyaróvár közterületein összesen 19 db játszótér található, melyek többségét mára már EU szabványossá átalakítottuk, illetve felújítottuk.

A közterületen lévő játszóterek üzemeltetése, rendszeres ellenőrzése, karbantartása társaságunk feladata.
A 2004. február 1-től hatályba lépett GKM-rendelet az európai uniós szabványoknak megfelelően szabályozza a játszótéri eszközök követelményeit.
A rendelet előírja, hogy a játszótér tulajdonosának/üzemeltetőjének a játszótéri eszközök alkalmasságát kijelölt szervezettel el kell végeztetni, továbbá a rendelet követelményeinek megfelelő állapotúra kell kialakítania. Cégünk 2005 óta kijelölt szervezettel végezteti a játszóterek ellenőrzését. A szervezet Ellenőrzési Jegyzőkönyvben dokumentálja az aktuális állapotot, melynek alapján javítjuk ki, vagy bontjuk el a játszótéri eszközöket.

Játszótereink:

 1. Mofém lakótelep, Hold utca
 2. Mofém lakótelep, Szekeres Richárd utca
 3. Lajta lakópark, Gát utca
 4. Belváros, Móricz Zsigmond utca
 5. Belváros, Wittmann park
 6. Ipartelep, Határőr utca
 7. Bauer Rudolf utca, Báger tó
 8. Halászi lakótelep, Tárnics utca
 9. Strand utca, Itató
 10. Manninger Jenő lakótelep
 11. Móra Ferenc lakótelep I. tükör
 12. Móra Ferenc lakótelep II. tükör
 13. Móra Ferenc lakótelep III. tükör
 14. Kormos István lakótelep
 15. Széchenyi István lakótelep, Bilux
 16. Családsor
 17. Radnóti Miklós utca
 18. Biczó
 19. Engler

Elsődleges feladatunknak tekintjük a gyerekek egészséges fejlődéséhez szükséges környezet biztosítását. Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyermekek biztonságos játszótereken tölthessék szabadidejüket. Kiemelt figyelmet fordítunk a játszóterek környékén lévő növényzet és a parkok rendbetételére.

Játszótérrel kapcsolatos észrevételeiket, bejelentéseiket a 96/577-490-es telefonszámon, illetve a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen tegyék meg.