Mi nem adunk teret 2

KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS,
INTÉZKEDÉSEK MOSONMAGYARÓVÁRON
Magyarország Kormánya határozatlan ideig meghosszabbította a kijárási korlátozást.
Ennek értelmében az Operatív Törzs által megfogalmazott ajánlások továbbra is életben maradnak.

Mosonmagyaróvár város polgármestere, a város jegyzője a rendelkezésükre álló jogosultságok birtokában mindent megtesznek annak érdekében, hogy a város területén a koronavírus-járvány terjedését lassítani tudják.
Tudjuk, hogy a koronavírus-járvány városunkban is jelen van.
Ezért a városban minden játszóteret, közkedvelt találkozóhelyet — közöttük az Itató területét is — lezártunk. Az Önkormányzati Rendészet munkatársai járőröznek, a város köztereit, sárga, piros jelzőszalaggal elkerített játszótereit az eddigieknél gyakrabban ellenőrzik. A kint tartózkodókat a szabályok betartására, egyéni felelősségükre figyelmeztetik és hazaküldik.

Most nagy szükség van az önmegtartóztatásra, a józan megítélésre és az egymás iránti odafigyelésre, a szabályok betartására.

A mi városunk büszke arra, hogy képes a jóért, a közös célok megvalósításáért összefogni. A virágzó közösség minden tagját, aki Mosonmagyaróvárt a sajátjának érzi — a csodakerteket építő kicsiket, a szülőket, a jövőre készülő fiatalokat, a felnőtteket, az életük javát megélt időseket, a civil és sportszervezeteket — most arra kérem, segítsenek és környezetükben hirdessék ők is:
Csak indokolt esetben hagyja el mindenki otthonát! Tartsunk a köztereken, üzletekben 1,5 méter távolságot, így vigyázzunk egymásra!

MI NEM ADUNK TERET A JÁRVÁNY TERJEDÉSÉNEK!

Dr. Árvay István polgármester
2020. április 14.