A városi közvilágítási berendezéseket társaságunk kezeli. Ha a közvilágítással kapcsolatban kifogása van, jelezze felénk! A meghibásodásokat igyekszünk mielőbb kijavítani. Az Egyetem területének, valamint a Várköznek a közvilágítása egyetemi tulajdonban van. A folyamatos ellenőrzés mellett évente, tavasszal és ősszel egy-egy átfogó,a város teljes területére kiterjedő ellenőrzést tartunk.

 

A bejelentett hibákat igyekszünk egy héten belül, de legfeljebb 14 napos időszakban kijavítani. Előfordulhatnak azonban olyan hibák, amelyek kijavítása hosszabb időt, esetleg nagyobb pénzforrás előteremtését igénylik. Ilyen esetben türelmüket kérjük, legjobb szándékunk szerint igyekszünk kijavítani a hibát.

Hibabejelentés:

Városüzemeltető és Fenntartó Kft.
9200 Mosonmagyaróvár, Régi Vámház tér 9.
Telefon: 96/577-490
Fax: 96/577-499
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Takarják a fák a lámpát, belelógnak a vezetékbe?

A városi fák kezelése társaságunk feladata,  mely munkát anyagi lehetőségeihez mérten végezzük. A feladat nagy, általában nem áll elegendő forrás a teljes végrehajtásra ezért az elvégzendő feladatokat, annak súlyosságát figyelembe véve rangsoroljuk. A botolási, fakivágási munkákat folyamatosan egyeztetjük az Önkormányzattal.

Karácsonyi világítás

Feladataink közé tartozik a karácsonyi világítás kihelyezése,működésének ellenőrzése is, melyre az adventi időszak kezdetéig kerül sor. Már ezt megelőzően megkezdjük az előkészületeket a tervezésekkel, valamint az árajánlatok, látványtervek kérésével. A díszek cseréje, felújítása folyamatosan történik. Készletünket pályázat útján új energiatakarékos LED izzókkal ellátott díszekkel bővítettük.