Társaságunk működteti az Erkel Ferenc úti irodaházat (volt Pártok háza), valamint a Barátság utcai Ipari Parkot (a volt orosz laktanyát). Az Ipari Parkban elsősorban telephely és raktárbérletekre van lehetőség, irodaházban irodahelyiségek bérelhetők teljes infrastruktúrával. Többcélú helyiség bérelhető az óvári piac épületében is.

Mit tervezünk ingatlanjainkkal?

2007-től tervbe vettük az irodaház részleges felújítását, melynek következtében a szolgáltatás színvonala emelkedni fog. Terveink szerint sor kerül az épület festésére, illetve közös helyiségekben az elektromos rendszer felújítására. Bevételeinktől függően tervezzük a nyílászárók részleges cseréjét is. A volt orosz laktanya területén célunk az állapot stabilizálása, és az ipari park fejlesztési terveinek elkészítése. Ez időszakban csak állagmegóvó munkákat tervezünk, illetve tervbe vettük a terület esztétikai rendezését. Hosszú távú terveink között szerepel, hogy a VÜF Régi Vámház téri központját kitelepítsük a laktanya területére, megkezdve ezzel a leromlott állagú épületek kiváltását modern létesítményekre. Az óvári piac rugalmas kezelését nehezíti, hogy az irodák többségében a bérleti jog nem a VÜF-é. Ez korlátozza az ingatlan megfelelő hasznosítását. Hosszabb távon szükségessé válik a piac átalakítása, mivel jelenlegi kialakítás nem felel meg az igényeknek.

Bérelhető ingatlanok

Amennyiben irodát, vagy telephelyet bérelne tőlünk, keresse Szabó Mártát a (30) 565 4800 telefonszámon! Várjuk jelentkezését!